NM-01 TESTFELSZÍNI SZENZOROSIDEGPÁLYÁK NEUROPÁTIÁJÁT MÉRŐ RENDSZER

Az NM-01 mérő és kiértékelő rendszer a test felszíni szenzoros idegrostok állapotát vizsgálja non invaziv módon. E vizsgálat kvantitatívan behatárolja a rostok neuropátiás kóros elváltozásainak mértékét.

Az alkalmazott 3 fix frekvencia tartományban (5Hz, 250Hz, 2000Hz) kibocsájtott áram impulzusok szelektáltan meghatározzák az egyes rostok állapotát. A mérés alatti állapot követést segíti a folyamatosan megjelenített egészséges értékekhez történő viszonyítás.

A vizsgálatok szakasszisztensi szinten végezhetők. Az online automatikusan kiértékelt adatok lelet formátumba kinyomtathatók.

A rendszer önálló Adatbázis kezelő szoftverrel rendelkezik, a primer hullámok és a kiértékelt adatok kezeléséhez.

Egyéb

MÉRT KIÉRTÉKELT PARAMÉTEREK

  • Általános jellemzők: A rendszer alkalmas valamennyi szenzoros rost vizsgálatára a kibocsájtott szinusz lefutású áram impulzusok alkalmazásával. A kibocsájtott inger impulzusok erősége 0,01 és 9,99 mA között változtatható. A vizsgálat három fix frekvencia tartományban (vastag myelinhüvely nélküli rost 5Hz, vastag myelinnel burkolt rost 250Hz, vékony myelinnel burkolt rost 2000Hz) manuálisan állítható áram értékkel történik. Az áramértékeket a szoftver, a klinikai gyakorlatban elfogadott CPT értékekben adja meg (1CPT = 0,01mA).
  • Szoftveresen támogatott utasítások:
  • A Vizsgálat-vezetéshez szükséges Teszt algoritmusok betöltése.
  • Szenzorok ellenőrzése Szakadásra/Zárlatra. A tépőzáras rögzítésű szenzor felhelyezése a kijelölt test felszínre.
  • A vizsgálandó terület térkép alapján történő kijelölése.
  • A vizsgálat tesztjeinek lépéseihez kapcsolódó dialógusok utasításai.
  • A vizsgálati teszt lépései alapján kapott és kiértékelt adatok prezentálása a validált Guideline score értékekhez viszonyítással.