LAN-01 KOMPLEX VIZSGÁLÓHELY KARDIOVASZKULÁRIS ANYAGCSERE DIAGNOSZTIZÁLÁSÁHOZ

LAN-01 komplex vizsgálóhely munkaállomásként magába foglalja, a vállalkozás mérőrendszereit (CA-12, CAN-01, NM-01, ES-01).

A munkaállomásokat egy nagy teljesítményű szerver vezérli adatbázis kezelővel.

A mérő és kiértékelő szoftverek a szerveren futnak. Az egyes mérőállomások csak a szenzorokat és a leképzett hullámokat kezelik.

A vizsgálatok szakasszisztensi szinten végezhetők. Az online automatikusan kiértékelt adatok lelet formátumba kinyomtathatók.

A rendszer integrált Adatbázis kezelő szoftverrel rendelkezik, a primer hullámok és a kiértékelt adatok kezeléséhez.

Egyéb

A komplex vizsgálóhely munkaállomásai

CA-12. modul: 12 csatorna online EKG megjelenítés, tárolás NIBP méréssel. 10, 20, 60mp-es EKG felvétel ciklusaiból átlagolt automatikus kiértékelés (RR, HR, HR-SD, Pduration, PR, QRS, QT, QTcb). A kiértékelt adatok a primer hullámokkal együtt lelet formátumba kinyomtathatók. A primer hullámok a kiértékelt adatokkal együtt automatikusan tárolódnak a páciens azonosítóhoz kapcsolódóan. A letárolt hullámok offline újra betölthetők és értékelhetők (EKG Átlagolt, QT, QTV, QTD, HRVT/F alap).

CAN-12 modul: A Kardiális autonóm neuropátia (CAN) a leggyakoribb koros mellékhatása az anyagcsere betegségeknek. A mérőrendszer ezt vizsgálja Ewing tesztek algoritmusaival. Paraszimpatikus Mélylégzés, Valsalva manőver, Felállásra bekövetkező szívfrekvencia változás. Szimpatikus: Felállásra bekövetkező vérnyomás csökkenés, Handgrip teszt.

A mérés és a kiértékelés automatizált, a Guideline szerinti score értékben adjuk meg és kinyomtatható. A kiértékelt adatok lelet formátumba kinyomtathatók. A primer hullámok a kiértékelt adatokkal együtt automatikusan tárolódnak a páciens azonosítóhoz kapcsolódóan. A letárolt hullámok offline újra betölthetők és értékelhetők.